Hoog het Polymeerco. van SLOKJEgaiwei, Ltd.

Ware eerlijkheid, Ijverige Eerbied,

Het dienende personeel van het Klanten、 Cheerbrand、 Succes

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit 3 in 1 Badmintonreeks voor verkoop
Hoog - de kwaliteit, de beste prijs en de grote ontwerpproducten, kiezen hen, is het dat u nodig hebt.

—— Jonathan

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  GAIWEI heeft zich op techniekplastieken, Sportieve punten en automobieldelen vervaardigend, sinds 2001 de totstandbrenging van de eerste fabriek in SuZhou geconcentreerd. De zaken van GAIWEI behandelen techniekplastieken, autodelen, autoonderhoudsmateriaal/autovoorraden, sportieve goederen, slimme toestellen, koolstofvezel prepreg 6 blokken in totaal. Het bedrijf heeft zwaar in de introductie van het binnenlandse eerste high-end productiemateriaal Krauss Maffei geïnvesteerd. Het jaarlijkse BBP overschreed RMB 300million in 2017.

   

  SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Heeft Hoog het Polymeerco. van SLOKJEgaiwei, Ltd productiemateriaal, superieure productietechnologie, sterke economische kracht, en geavanceerde ontwerpprincipes. En wij respecteren volledig de behoeften van klanten.

  De belangrijkste producten omvatten automobiele plastic delen, en het stapelen van vaten, keukengerei. Wij zijn ook bezig geweest met het ontwerp en de vervaardiging van de vormen van het huishoudenproduct. Het nauwkeurige elektronische toestel en het kleine toestel ook zijn onze hoofdproducten.

  Wij hebben een onafhankelijke vormende hulpmiddelafdeling uitsluitend opgericht om onze echte sterkte te verbeteren. Wij zullen diverse talenten actief opleiden, zullen innovatief ontwerp, maken en zullen productietechniek verbeteren.

   

  SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

  SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

 • R & D

  De afdeling van het Gaiweihulpmiddel, de ontwerpers en vervaardigings de ingenieurs uitgeruste vaardigheden ontwikkelen binnen al type van plastiekenvorm voor klant, van het bewerken aan productie op grote schaal, het bedrijf bekwaam om product voor verschilklant, met geavanceerd materiaal te ontwerpen en te ontwikkelen en de technologie, om in het ontmoeten van de klanten te maximaliseren specificeert vereiste en tevredenheid.

  De de de plaatsen van de afdelingsintwo van het bedrijfhulpmiddel, Suzhou-fabriek en Yancheng-fabriek, van vormontwerp, vormen vervaardiging om onderhoud met één eindeoplossing te vormen, voorziend klant van hoogte - de kwaliteitsvorm laat voor directe productie toe, verminderde productie proefvereiste, die klant in kostenefficiency helpen.

  De afdeling van het Gaiweihulpmiddel geëngageerd om klant in ontwikkeling bij te staan, om hoogte te verstrekken - kwaliteit van vorm en inrichting. In het bereiken hoog niveau van technologie, rendabel, product innovatief en klantenservice, aan de samenwerkingsvennootschap van de achtervolgingsvoortreffelijkheid. SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

Contactgegevens
SIP GaiWei High Polymer Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Amy Wang

Tel.: 86-512-66309199-8018

Fax: 86-512-66309399-8054

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)